Laupäeval pandi korraliku sulaga püsti sadu erinevaid lumememmesid. Vaatepilt oli võimas ning kujukesi leidus igas suuruses ja kaalus!
Lumememmede paraad Väätsal

Lumememmede paraad Väätsal

Tartu volikogu istung kus arutati rajatava tselluloositehase tulevikku, venis pikemaks kui plaanitud. Õnneks oli toidupood lähedal ja sai piimaletist kõhukinnitust tuua!

Tartu linnavolikogu erakorraline istung

ETV saate Suud puhtaks juht, Urmas Vaino, murelikult vaatamas, kas saatekülalised volikogu istungilt ikka õigeks ajaks otseeetrisse jõuavad. Nagu selgus, siis mitmed külalised ühinesid saatega pisut hiljem kui koosolek lõppes.

Tartu linnavolikogu erakorraline istung

Tallinna kunstimuuseumis toodi avalikkuse ette vene kuulsaima marinisti Ivan Aivazovski üle 130 aasta kadunud olnud maal "Vaade Vesuuvile päev enne vulkaanipurset". Muuhulgas avati kunstniku maalidest ka näitus.

Näitus "Aivazovski. Ideaali otsimine" Kadrioru kunstimuuseumis

Harku järves avati talisupluseks mõeldud jääauk. Augu lõikamisel üle jäänud jääkamakad on asetatud justkui suplejate varjamiseks ümber augu. Imeline vaatepilt!

Jääauk Harju järvel

Selle nädala LPs annab avameelse intervjuu tunnustatud näitleja Juhan Ulfsak.

Juhan Ulfsak

Harju maakohtus mõisteti tingimisi vangi Egiptuse kodanik, kes ahvatles 13-aastast last internetikeskkonnas seksile. Mees ostis endale pileti tagasi Egiptusesse.

Mohamed Ahmed Mohamed Mohamed Ebrahim

Teisipäeval avati mõnusa talveilmaga taliujumise maailmameistrivõistlused, mis toimusid sel aastal Tallinnas, Admiraliteedi basseinis. Spetsiaalselt selleks võistluseks ehitatud basseinis katsusid jõudu 40 riigi sportlased ja pikim distants, mida sportlased järjest läbisid oli 450 meetrit. Seda kõike jääkülmas vees!

Tallinnas toimusid taliujumise maailmameistrivõistlused.

Tallinnas toimusid taliujumise maailmameistrivõistlused.

Tallinnas toimusid taliujumise maailmameistrivõistlused.

Naistepäeva hommikul olid pikad järjekorrad vastselt taasavatud Viru tänava lilleputkade juures.

Viru tänava lillemüüjad, Naistepäev

Eelmisel nädalal Eesti Laulu võitnud Elina Netšajeva kõrval sai suure tähelepanu osaliseks ka viimase elukaaslane, kes oli nõus end Ingrid Veidenbergile avama. Tema sõnul ei otsi ta meedia tähelepanu ning on nõus andma vaid ühe intervjuu!

Elina Nechayeva ja David Pärnamets