Kalev Cramo vs Tartu Ülikool 1.12.2016
Kalev Cramo põrmustas Tartu Ülikooli. Noored mehed tõid mängu elavust.
Kaitseväe peastaabis pressikonverents, Arno Kalmus
Kaitsevägi korraldas 24-tunnise etteteatamisega välkõppuse. Mehi tuli lõpuks kohale 88% kutsututest.
Meedia huvi reedel kogunenud meeste vastu oli suur ja nii nad tulidki välklampide sähvatustesse.
President Kersti Kaljulaid külastab õppuseid
Laupäeval külastas õppustele saabunud üksuseid ka Eesti Vabariigi president Kersti Kaljulaid, kes ei pidanud paljuks ka ise rõhksideme paigaldamist õppida.
Reede õhtul aga sulgesid kaitseliidu ja politsei üksused tee Toompeale. Toimusid õppused, kus harjutati riiklikult tähtsate objektide kaitset. Õppusel osalejad elasid oma rollidesse vägagi sisse.
Narva piket
Narvas aga lahvatasid pinged kohaliku haigla ümber, kus otsustati sulgeda lasteosakond. Kohalikud ilmselt ei ole tekkinud olukorraga rahul ja nii kogunetigi linnavalitsuse juurde meelt avaldama.
Malta peaminister Joseph Muscat kohtus Jüri Ratasega
Peaminister Jüri Ratas võõrustas külla tulnud Malta peaministrit. Tasub ära mainida, et Malta on Euroopa liidu 2017. aasta esimesel poolel eesistujamaa, ja küllap oli külalisel meie uuele peaministrile nii mõndagi pajatada.
Valaste juga
Samal ajal kui Eesti poliit-ja ärimaastikul kees elu, tegi aga looduse suur kunstnik ilm oma tööd. Valaste joa jäätumist naudivad kõik.
Martin Repinski talupidajate keskliidu kongressil
Esimese suurema ülesastumise tegi ka kitseministriks ristitud põllumajandusminister Martin Repinski, kes Türil põllumeeste kongressil oma ettekande tegi. Sai kenasti hakkama küll. Eks nüüd algav nädal näitab, kas mehe pea kohale kerkinud mineviku pattude kirves jääbki rippuma või langeb kolinaga.
Urmas Sõõrumaa sünnipâev
Eesti Olümpiakomitee president Urmas Sõõrumaa sai sellel nädalal 55-aastaseks. Parim koht sõpradega sünnipäeva tähistada on Lennusadam. Ei tea, kas ka see hoone on juubilari poolt energeetilises mõttes üle pendeldatud? Igal juhul soovime talle pikka iga.
Jevgeni Ossinovski
Jevgeni Ossinovski ei varjagi oma põlgust alkoholireklaamide vastu ja sestap jätkabki ta oma ristikäiku, et mainitet reklaamid igaveseks teleriekraanilt kaoksid.
Tartu Jõululaat 2016
Tartu jõuluturul ei ole heintel mitte jeesuslapsuke oma perekonnaga, vaid palju praktilisemad asjad - nimelt köögiviljakomplektid. Kartul kulub ikka marjaks ära.