Teisipäeval kogunesid taksojuhid Tallinnas riigikogu hoone ette, et avaldada vastumeelsust parlamendis esimesel lugemisel olnud ühistranspordiseaduse muutmise seaduse eelnõule, mis reguleerib Eestis sõidujagamise teenust.

Vanaks ei tohi jääda, vanaks tuleb saada. Pikem portreelugu Peeter Volkonskist selle nädala LP-s.

Kolm aastat tagasi endisest üürikorterist lahkuma pidanud pensionieelikutest abielupaar ei ole siiani suutnud uut eluaset hankida. Häda sunnil on neil tulnud koduks meisterdada väike panipaik oma töökohas.

Rahvusooper Estonia astus julge sammu liikumise aktiivsel edendamisel ning pani läbi kuue korruse püsti võhmale võtva tervisereja, mille läbisid kostümeeritud, ent sportlikult meelestatud teatritöötajad. Tuhkatriinu tervisejooksu starti kogunes ligi 50 osavõtjat kõigist osakondadest, kohal olid nii solistid, baleriinid, koorilauljad, grimmikunstnikud, toitlustajad, kostüümimeistrid kui ka paljud teised. Võistluse võitis ooperiprimadonna Helen Lokuta.

Kui Metsavenna talu peremehena oli Meelis Mõttusel kombeks külalisi omaaetud kesvamärjukesega kostitada, siis OÜ Lõunapiima juhina tuleb kliente hoopis mahepiimaga võluda.

Adam Lambert küttis sel nädalal puupüsti rahvast täis Rock Café ülikuumaks ning tõestas, et ta on üks maailma parimaid vokaliste.

Tallinna kommunaalameti tellimusel alustati märtsikuu teises pooles Tammsaare pargi rekonstrueerimistööde ühe osana pargis asunud vana turuhoone soklikorruse väljakaevamisega. Aastal 2017 peaks selles kohas olema kohvik.

Riigikogu lahtiste uste päev

Riigikogu avatud uste päevale kogunes hulk värvikaid poliitikahuvilisi, kokku 5000 külalist. 1.5 kuune Natali-Marii on ilmselt noorim inimene, kes eales riigikogulase toolil istunud.