President on ka inimene ning sääskede eest pole kaitstud keegi...Suvel võõrustasid president Toomas Hendrik Ilves ja ärimees Margus Reinsalu juba kolmandat aastat Eesti rahvusvahelisi sõpru, korraldades neile Oandu vesiveskis mõnuse suveõhtu peo. Enne pikka kätlemist pihustas Evelin Ilves abikaasale hoolitsevalt peale sääsetõrjevahendit.
Fotogaleriid näed siit!

Tero Taskila lahkumine oli kiire, esimesest novembrist sai Taskila hundipassi ning aeg lennuliinide avamiste puhul nurga torti lüüa oli läbi, firmas algasid karmid kärped, suleti muuhulgas ka kauaoodatud lennuliin Tallinnast Tartusse, mille majandustulemused ei õigustanud end. Nüüd aastalõpus on teemaks ka suured koondamislained firmas.  Vaata rohkem fotosid Taskila kiire lahkumise kohta  siit!

"Läksin hommikul enne tööle tulekut Hundisilmal oma rasvatihastele ja leevikestele teri ja pekki viima, nagu ma ikka seda olen teinud. Aga ei tea kuidas, läks jalg valesse asendisse ning libisesin ja kukkusin," kirjutas Savisaar kukkumise järel oma blogi sissekandes.

See aga ei seganud teda hilisõhtuni tööl olemast. Vaata lähemalt siit!

Enim oli eestlastel sel aastal põhjust muretseda kaitseminister ja Isamaa ja Res Publika Liidu endise esimehe Mart Laari  tervise pärast. Aasta alguses toimunud suurkogul, kus Laar oma portfelli sümboolselt Urmas Reinsalule edasi ulatas, pakatas mees veel tervisest. IRLi suurkogu pilte näed ka siit!

Tagasi poliitikasse tööle ning kaamerasilma ette astus Mart Laar aga pidulikul konverentsil, mis tähistas Mart Laari esimese valituse möödumisest 20. aastat. Loe lähemalt siit!

Kaitseminister Urmas Reinsalut tervitas ka Estcoy 14. Üksus jõudis Afganistanist tagasi pärast pea seitse kuud kestnud NATO operatsioonil teenimist.

"silvergate hommikul", kell on viis minutit üheksa läbi.

"Selle raha andis mulle ümbrikus Kalev Lillo, kes tollal töötas Reformierakonna kontoris juhtival kohal. Enne annetamist helistas mulle peasekretär Kristen Michal ja küsis, kas olen nõus erakonda toetama. "Muidugi oleksin nõus," vastasin ja lisasin: "kuid ega väga palju antud hetkel võimalik ei ole." Sain teada, et ega see tegelikult mulle mingeid kulusid kaasa ei toogi. Mulle antakse sulas kontole kandmiseks nii suur summa, mis kahtlasena ei näiks," kirjeldas Meikar oma ülestunnistuses.

Pildil on Meikar skandaali puhkemise hommikul.

Kalev Lillo

"Pidasime Meikarit sõbraks," tunnistavad nad Delfile antud intervjuus.

suundumas keskkriminaalpolitseisse ütlusi andma

Ülekuulamine kestis pikemalt: ministril tuli viibida politseis suisa seitse tundi ning majast väljuti juba suvises õhtuhämaruses. Vaata rohkem fotosid siit!

Loe ja vaata lähemalt siit!

Kuna skandaali lahendus jäigi õhku: ka juhtivprokurör Heili Sepp nentis, rohkem tõendeid kui suve jooksul kogutud materjalid ei õnnestu leida, siis otsese võitjana keegi ei väljunud. Tõsi, Meikar nentis antud intervjuudes, et on rahul, et tänu skandaalile peeti erakondade rahastamise üle sisuline debatt.

Justiitsminister Kristen Michal ja riigikogu liige Kalev Lillo Reformierakonna büroos

Justiitsminister Kristen Michal ja riigikogu liige Kalev Lillo Reformierakonna büroos

Mis täpselt juhtus, loe ja vaata siit!

Märtsi lõpus otsustas Keskerakonna juhatus, et mehed tuleb erakonnast välja visata. Vaata videost, mida mehed ise viimast korda oma erakonna uksest välja astudes ütlesid.

Vaata rohkem fotosid ja lugu koos videotega siit!

Muidu pidevalt naeratav Toobal vajub vahel ka murelikult mõttesse. Fotol heidab Tallinna linna poolt korraldatud toetuspiketis kaastundliku pilgu väsinud Toobalile Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf.