Mario Draghi saabub Euroopa Keskpanga istungile Tallinnas. Sümbolid on liigagi selged.


Eesti v Belgia. Belgia kaitsja Vincent Jean Mpoy Kompany stiilinäide.

Mängus Belgiaga sekkus jalgpallihuviline ilmse kavatsusega Eesti koondislast Ragnar Klavanit emmata.

Belgia jalgpallifanaatikud vallutasid mängu eel Tallinna vanalinna õllebaarid. Eestimaale oli süitnud lausa 1300 toetajat.

Peaminister Jüri Ratas ei saa kehvem olla. Pärast suurt jalgpallireedet kohtusid laupäeval Soome ja Eesti riigikantselei töötajad samal eesmärgil. Kahjuks läks nii nagu ka koondisel, vastu tuli võtta kaotus.

Puukallistajad jätkasid võitlust Haabersti ringi rekonstrueerimisele ettejääva hõberemmelga päästmiseks. Aktiviste külastas riigikogulane Rainer Vakra.

Haabersti ringile ettejääv hõberemmelgas annab rohemeelsete laagrile kenast varju.

Jan Uuspõld poseerib Eesti Päevalehe nädalalõpulehele oma neljarattaliste sõpradega. Renault Trafic on tööasjadeks, Jeep Cherokee 'ga saab ka lustida.


Soome vabariigi juubeliaasta avapauk Tallinnas, Vabaduse väljakul. Laval on on Vesa-Matti Loiri või kas ikka on?


Tuletõrjuja ametit peetakse põlvest põlve. Päästeametis töötab kokku 133 dünastiat, nende hulgas on isegi nelja põlvkonna esindajad - vanavanaisast pojapojapojani. Päästeameti peadirektor Kuno Tammearu on päästja tänu oma onupoegadele.

Kahjuks ei saanud nädal mööda ilma tõsise õnnetuseta. Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla tee 9. kilomeetril juhtus raske avarii, kus põrkasid kokku kaks sõiduautot. Sündmuskohal hukkus Volvot juhtinud 21-aastane mees.



Pirital avasid linnaosa ametnikud rannahooaja. Päev valik ei läinud siiski päris täkkesse.