Pärast kohtumist peaminister Jüri Ratasega teatas riigihalduse minister Mihhail Korb, et astub NATO liikmelisuse vastase sõnavõtu tõttu ametist tagasi.
Mihhail Korb lahkub Stenbocki majast
Arvo Kukumägi, kes soovis, et tema lahkumine ei oleks kurb sündmus, saadeti sõprade ja lähedaste seltsis viimasele teele Sõpruse kinos. Õhtul toimus ka pidu Rock Cafes.
Näitleja Arvo Kukumägi saadeti viimsele teele täna, 27. mail Sõpruse kinost

Kes ei oleks proovinud Onu Eskimo nimelist jäätist? Läinud nädalal pidid eestlased armastatud jäätiseloojaga kahjuks igaveseks hüvasti jätma.
Evald Rooma

Ka Tartu Ülikooli korvpalliklubi kodulehel kõlavad kaunid hüvastijätusõnumid Gert Kullamäele, kes 11 aastat klubi peatreenerina on töötanud. See lahkuminek ja hüvastijätt toimub aga kahepoolsel kokkuleppel ning Kullamäe unistab ehk isegi uue professionaalse korvpalliklubi loomisest.
Gert Kullamäe

Seekordne Kevadtorm oli väga kannatanute- ja vigastatuterohke. Ka pärast õppuse lõppu pidi mitmed õnnetustes viga saanud jääma haiglaravile, kahe seisund oli raske.
Kevad Torm 2017 Tapal
Läinud nädal ei olnud ka ainult nukrates toonides - oli kuulda ka hõbedaste pulmakellade helinat ning Jaan Toots ja Eve Kirs sõlmisid abielu ning pidasid Maardu mõisas uhke pulmapeo.
Ärimees Jaan Toots ja tema ärinaisest armastatu Eve Kirs abiellusid Toomkirikus lähedaste sõprade ja sugulaste ringkonnas.
Juubeldada võisid ka võrkapallifännid - Eesti võrkpallikoondis kindlustas mängus Ungari vastu MM-valikgrupist edasipääsu ning sellega ka alagrupis vähemalt teise koha!
Eesti võrkpallikoondis vs Ungari


Nädalavahetusel toimus peadpööritavalt palju jalgrattaspordi võistlusi, millest ühe hetke püüdis pildile Argo Ingver Tartus.
Tartu GP 2017
Ühe rõõm võib olla ka teise kurbus. Hoolimata eestlaste suurtest pingutustest seekord võit koju jätta, võitis 36. Tartu Rattaralli rootslane Jonas Ahlstrand. Viimati õnnestus eesti ratturil esimesena finišeeruda 2013. aastal.
36. Tartu Rattaralli