Kui veel eelmisel nädalal oli meil ilm "täitsa rabas", siis selle nädala alguses oli just raba see koht, kus sai näha kevade kaunimat palet.

Trolliliini nr 9 viimane reis. Edaspidi sõidavad siin bussid.
„Hello, Europe!” Nende sõnadega avas Annely Peebo 15 aastat tagasi Eurovisioni finaalvõistluse Tallinnas Saku suurhallis. Täna tervitab ta LP lugejaid oma Viini lähistel asuvas imekaunis kodus.
Koit Toome erinevad kostüümikatsetused Kiievi Eurovisioonilaval. Laura on ilus nagu alati.
„Rakett 69” teadussaate noorima võitja tiitlit kandev Karl Vilhelm Valter armastab vabal ajal erinevaid muusikaintrumente mängida. Trompetit näiteks.
Ei mingit punast vaipa! Tallinna linnavolikugu esimees Kalev Kallo saabub renoveeritud Kalevi spordihalli esitlusele otse üle muru ja ehitustõkete.
Pärnumaal Sauga jõe ääres Nurmeveski silla ehitusobjekti kõrval asuvas parklas toimus ulatuslik maalihe, mille tulemusel vajus parkla tasapind mitu meetrit madalamale ja koos sellega ka sinna ladustatud materjal.
Stop Subarik! "Mul on täiesti normaalsed sõiduvõtted. Ma sõidan normaalselt. Saate aru, normaalselt. Need juhtumid, need on sellised tühiasjad," kinnitas Lasnamäe teede hirm Natalia Terehhova ja soovib, et inimesed ta rahule jätaksid. Tugevama närvikavaga inimestel soovitan vaadata ka videointervjuud Terehhovaga.
Epp Mäe vastuvõtt Tallinna Lennujaamas
Epp Mäe tegi ajalugu kui tuli Serbias, Novi Sadis toimunud Euroopa meistrivõistlustel naiste raskekaalus(-75kg) pronksile. Pidulik vastuvõtt Tallinna lennujaamas oli talle suureks üllatuseks.
Telefonisurf? Ei, Teeme ära talgutel kasutati esmakordselt mereprügi kaardistamiseks telefoniäppi Marine Litterwatch.
Vesised talgud toimusid ka Schnelli tiigi ääres, kus kaldale toodi hulgaliselt prügikaste ja toidupoekärusid.
Alexela korvpalli meistriliigas serveeris hooaja ühe suurema üllatuse Rapla Avis Utilitas, kes alistas poolfinaalseerias 3:1 Tartu Ülikooli ning sammus esimest korda meeskonna ajaloos Eesti meistrivõistluste finaali!

Tänasel 35. Tartu Jooksumaratonil võttis oodatult võidu Eestis elav keenialane Ibrahim Mukunga Wachira, kes läbis 23 kilomeetri pikkuse distantsi sokkides! „Jooksin sokkides, kuna andsin oma jooksujalatsid kellelegi hoiule ja ei saanud neid õigel ajal tagasi. Alguses oli üpris raske, eriti asfaldil, kuid maastikul oli päris hea joosta ning lõpus olin juba ära harjunud,“ rääkis Mukunga.