Vabariigi Presidendi ametisse astumise tseremoonia Kadriorus ja Toompeal
President Toomas Hendrik Ilvese samm muutus pärast ametiketi loovutamist kindlasti ka veidi kergemaks.
Eesti vs Kreeka jalgpall

Eesti-Kreeka
Pärast Gibraltari alistamist oli Eesti jalgpallikoondise ja fännide motivatsioon kõrge. Hoolimata agressiivsest mängustiilist Kreekat siiski vastu muru suruda ei õnnestunud.
Jalgpall Sillamae Kalev vs Levadia Tallinn 15.10.2016
Sergei Stepanovi fototabamus Sillamäe Kalevi ja Tallinna Levadia mängult jätab mulje, nagu oleks väljakul mõõtu võtmas kolme võistkonna mängijad.
TLÜ/Kalev vs TTÜ
Alexela korvpalli meistriliigas mängisid pingelise kohtumise TTÜ ja TLÜ/Kalevi võistkonnad. Kuigi poolajal oli TTÜ kahekümne punktiga peal, siis mängu lõpuks õnnestus napilt seisul 67:68 TLÜ/Kalevi võistkond alistada.

Stand Up koomiku Tigran Gevorkjan
Päevaleht tegi intervjuu Armeeniast pärit koomiku Tigran Gevorkjaniga, kes Tallinn Comedy Festivali raames Nordea kontserdimaja täissaalile esines. Loo jaoks pildistas meeleoluka fotoseeria Karin Kaljuläte.
Nädal Pildis
Edgar Savisaar tutvustab uusi volikogu kandidaate
Edgar Savisaar tutvustab uusi volikogu kandidaate

Kadri Simsoni ja Jüri Ratase pressikonverents

Kolmapäeval, 12. oktoobril pidasid vaid tunniajase vahega pressikonverentsi Edgar Savisaar ning Kadri Simson koos Jüri Ratasega. Savisaare sooviks oli anda teada Peeter Ernitsa kandideerimisest erakonna volikogu esimeheks. Jüri Ratas teatas aga enda kandideerimisest erakonna esimeheks.

Keskerakond 25. sünnipäev
Teekattemärgistus Imara küla, Salme vald, Saare maakond