Savisaar varjab end ajakirjanike eest oma legendaarses mustas Mercedese bussis. Hetkel on pooleli ka telefonikõne. Mis toimub?

Kersti Kaljulaidi kandidatuuri esitamine valimiskomisjonis
Pärast pikka ja vaevalist presidendirallit, kus ka valimiskogus riigipea valimata jäi, esitati valimiskomisonile Kersti Kaljulaidi nõusolek kandideerimaks vabariigi presidendiks. Vähem kui 24 tunni pärast on selge, kas Eesti saab esimese naispresidendi.
TS Laevad juht Kaido Padar jagas isiklikult järjekorras ootajatele kommi.
Eesti Rahva Muuseumi esiuks kukkus eest ära
Juku-Kalle Raid esitles Mart Kadastiku raamatut "Paradokside puntras"
Postimehe pikaaegne vastutav väljaandja Mart Kadastik ilmutas avameelse raamatu meedia telgitagustest. Kired lõõmasid ja raamatud kadusid müügilettidelt nagu soojad saiad. Juku-Kalle Raidil oli aga raamatu esitlusel Delfile kindel soovitus.
Edgar Savisaar põgenemas
Oudekki Loone
Keskerakonna juhtimisest eemaldatud Oudekki Loone ei anna alla. Mõneti sümboolsena võib see pilt tunduda, sest üldjuhul sammutakse tunneli otsast paistva valguse suunas. 5.novembril koguneb Keskerakonna kongress ja juba praegu võib ette ennustada, et kiremöll ei vaibu.
Raimond Kaljulaid
Kas rotid põgenevad uppuvalt laevalt või on tegemist silmade avanemisega? Raimond Kaljulaid, Keskerakonna juhi pikaajaline nõustaja, on see mees, kes teab rohkem kui räägib. Pildil annab ta pikka intervjuud Eesti Päevalehe ajakirjanikule Kärt Anveltile. Elu peab edasi minema.
Astronaut Douglas H. Wheelock
Eestis käis külas astronaut. USA astronaut Douglas H. Wheelock veetis rahvusvahelises kosmosejaamas rohkem kui aasta. Nägi sadu päikesetõuse ja sai pärast maale tagasi tulekut teada jahmatava tõsiasja - tema silmamunad olid muutunud kosmose mõjul laperguseks. Nüüd tuleb prille kanda.
Eesti vs Läti võrkpall
Eesti võrkpallurid kütsid lätlastele sauna. Laupäeval võeti Euroopa 2017 aasta meistrivõistluste valiksarjas võit Läti üle. Korduskohtumine juba algaval nädalal Tallinnas, Tondirabas. Kõik kohale, sest võit peab lihtsalt tulema.
Kohtumine Lasnamäel
Murranguline hetk? Teisipäeval suundus Edgar Savisaar pärast kaitsepolitseiametist järjekordse kahtlustuse saamist tuge otsima Lasnamäe linnaosa valitsusse, kus ta kohtus Tallinna linnaosavanematega. Paraku teatas Savisaare pikaaegne nõunik Raimond Kaljulaid, et ei toeta Savisaare kandidatuuri erakonna esimehe valimistel ning soovitab tal tõsiselt mõelda võimu üleandmisele. Savisaar on kindel, et tema püssi põõsasse ei viska ning ei kavatsegi Keskerakonna sisetüli kaotada.