Raimond Kaljulaid Kapos

Nädal algas Põhja-Tallinna linnaosavanemale Raimond Kaljulaiule külastusega kaposse. Aru tuli anda 2013. aasta tegude kohta.

DFDSi Lego maailma suurim laev

DFDSi Lego maailma suurim laev

Tallinnas sai päeva jooksul imetleda maailma suurimat Legodest ehitatud laevamudelit.

Tervishoiutöötajad korraldasid hoiatusstreigi

Tervishoiutöötajad korraldasid üle Eesti hoiatusstreigi.

Presidendikandidaadid avaldasid oma seisukohti erinevates debattides. Pildil on debateerijad hetk enne Delfi ja TV3 koostöös sündinud debati algust.

Nikolai Tarankovi matused 22.september 2016

Nikolai Tarankovi matused 22.september 2016

Neljapäeval saadeti viimasele teekonnale Eesti allilmaliider Nikolai Tarankov. Talle tulid austust avaldama kamraadid ja tuttavad Maarjamaalt kui ka mujalt.

LasnaViljaMäe lõikuspidu

LasnaViljaMäe lõikuspidu

Sügise saabudes korjatakse ikka vili põldudelt. Nii ka noorte kunstnike algatusel sündinud LasnaVILJAmäe projekti raames sündinud väikeselt lapikeselt Lasnamäe kanalis.

Arvo Pärdi aia avamine Paides

Paides avati Arvo Pärdi muusikaaed. Avamisel musitseeris helilooja isiklikult.

Valimiskogu Estonias 24.09.2016

Valimiskogu Estonias 24.09.2016

Valimiskogu 2016

Pikk presidendiralli jõudis oma otsaga valimiskokku, mis kogunes laupäeval Estonia kontserdisaalis. Vaatamata erinevate osapoolte jõupingutustele ei jõudnud kogu liikmed tulemuseni ja nõnda läheb otsustamisjärg taas riigikokku. Emotsioone oli erinevaid, on neid, kes sooviksid kindlasti edasi kandideerida, kui ka neid, kes selgesõnaliselt selle ümber lükkasid.

Keskerakonna juhatuse koosolek 25.09.2016

Keskerakonna juhatuse koosolek 25.09.2016

Pühapäeva õhtuks kutsuti kokku erakorraline Keskerakonna juhatuse koosolek, kus otsustati suure häälteenamuse toel erakonna peasekretär Oudekki Loone ametist tagasi kutsuda ning tema kohustused võttis üle Jaak Aab. Lisaks kuulutati välja plaan kutsuda 5. novembril Paides kokku erakorraline kongress.