Esmaspäeval viisid Ühendriikide ründelennukid A-10 Jägala-Käravete maantee laiendusel käimasoleva rahvusvahelise õppuse Saber Strike raames läbi maandumis- ja õhkutõusmisharjutusi.

Beebisprindi ehk beebide roomamise võistlusel kasutati noorsportlaste motiveerimiseks nii traditsioonilisi ergutusvahendeid - lutt, mänguasjad - kui ka innovaatilisemaid lastemagneteid -nutitelefone.

Võidupüha paraad toimuses sellel aastal Võru linnas ja seal osales üle 700 kaitseväelase ja kaitseliitlase.


Arborist Heiki Hanso on juba mõnda aega teinud kampaaniat, et Saaremaad Muhumaaga ühendavasse Väikese väina tammi rajada avad, et vesi saaks väinas liikuda. Jaanipäeva veetis ta Väikeses väinas oleval platvormil, et juhtida tähelepanu Väikese väina olukorrale.

Eesti Vabaõhumuuseumis toimus üks igati ehe jaanipidu — õpiti ja tantsiti vanu tantse, mängiti rahvalikke mänge ja lauldi ning süüdati lõke, millest julgemad isegi üle hüppasid. Rahval aitas jalga keerutada pilliklubi Söepõletajad ja ansambel Untsakad koos Lõõtsavägilastega.

Sellel ajal kui meie kodus pidu pidasime, otsustas 52% brittidest oma "koeraelu" lõpetada ja Euroliidust välja astuda.

Laupäeval kogunesid Tondiraba jäähalli Jehoova tunnistajad, kes pidasid jutlust, laulsid ja ristisid endid suures tõrres. Lõuna ajal peeti parkimisplatsil mõnusat piknikku.