Mõista mõista, mis on köögivilja letti all

Tallinna supermarketites käies võib leida kurioosumeid nii piima- kui ka puuviljaleti juurest. Ühes poes oli näha, et puuviljaleti alla kukkunud viljad olid seal lebanud nii kaua, et olid juba hallitama läinud.

Taratataa, siin on Linnahall lava

Tallinna linnahall on aastaid oodanud renoveerimist. Pärast luhtunud erainvestorite otsinguid on linn lubanud nüüd hoonet ise parandama asuda. Praegu on maja selgelt kasutuskõlbmatu. Suur saal tunnistati kasutuskõlbmatuks juba 2010. aastal. Plaan on hoone taasavada 2019. aastal.
Sõjamehed ajasid murumätta pöördesse.

Reedel harjutasid õppusel Saber Strike osalevad Eesti ja liitlasriikide kaitseväelased kaitseväe keskpolügoonil vastutusala üleandmist ja üksuste positsioonidest läbi liikumist. Nädalavahetusel valmistuti homme toimuvaks koondharjutuseks. Õppusest võtab osa ligi 10 000 sõdurit.
Mees teab, mis seinal kirjas on

Politsei, kaitseliidu ja vanglate eriüksused korraldasid reedel Keilas treeningpäeva, kus harjutati pantvangikriisi lahendamist. Legendi järgi oli pantvangi võetud linnapea Enno Fels, kelle vabastamiseks peetud läbirääkimised luhtusid, mistõttu mindi n-ö jõuga peale.
Anne nägi prillidega meest

Käes on Singer Vingeri juubeliaasta ja sügisel ilmub ka kauaoodatud plaat uuema laululoominguga. Hardi Volmer andis Publikule intervjuu, milles rääkis, et 1988. aasta suvel rokifestivalil Rock Summer esinedes näis rahvahulk pimeduse tõttu lõputuna.
Tsirkuses tuli külla

Moskvast pärit vendade Zapašnõide tsirkus tõi endaga kaasa 15 aafrika lõvi, bengali ja ussuuri tiigri, 13 galopihobust, 12 aarat ja dresseeritud puudlid ning teisipäeva õhtul kogunesid Eesti loomakaitseorganisatsioonid Tondiraba jäähalli ees, et tsirkust peatada.