TLÜ Kalev - Rapla AVIS
Eesti korvpalli meistrivõistluste pronksiseeria algas tõelise põnevusmänguga - Rapla AVIS alistas Audentese spordihoones TLÜ/Kalevi tänu Devin Brooksi lõpusekundi raskele kaugviskele 83:82.
Riigikogu ööistung 11.05.2016
Opositsiooni venitamistaktika tõttu kestis riigikogu istung ööpäeva ning jätkub tuleval nädalal.
Dimitri Klenski
9. mail tähistati pronkssõduri juures Teises maailmasõja lõppu. Dimitri Klenski räägib pikemas intervjuus Eesti Ekspressile, millega ta praegu tegeleb ja miks talle Eesti riik ei meeldi.
9.mai Surematu polgu rongkäik
Tallinnas toimus 9.mai õhtul Surematu Polgu marss, kus inimesed marssisid Suures Isamaasõjas langenute pilte kandes Odra tänavalt kaitseväe kalmistule pronkssõduri ­juurde.
Eurovision 2016 üheksas päev
Eesti delegatsioonil vajusid peale kümnenda edasipääseja selgumist küll korraks näod pikaks, aga sekundiga taastati naeratus näole
Eurovision 2016 üheksas päev
Üllatus, ma ei saanudki edasi!
Lauljatar Jamala viis Eurovisioni võidu Ukrainasse: olin kindel, et kui laulad tõest, siis see puudutab inimesi. Mul oli õigus!
Venemaa ei suutnud Ukrainale alla jäädes oma pettumust varjata.
Euroopa naaritsate taasasutamise ja paljundamise projekt Tallinna loomaaias

Euroopa naaritsate 18 aastat kestnud Hiiumaale asustamine on lõppenud edukalt. Euroopa naaritsa paljundamiskeskuse juhataja Tiit Maran tutvustas edukat projekti ja näitas ajakirjanikele haruldasi loomi.
Euroopa naaritsate taasasutamise ja paljundamise projekt Tallinna loomaaias
Muuseumiöö Arvo Pärdi keskuses.

Arvo Pärdi Keskus avas muuseumiööl üheks õhtuks oma uksed