Neljapäeva õhtul esitles president Toomas Hendrik Ilves Helsingis oma kogumikplaati, mille ta heategevuseks kokku pani.
Tartu öölaulupidu
Tartu tiksus sel nädala tudengipäevade rütmis - Argo Ingver on tabanud toreda kaadri tõelisest öölaulupeost - laul käib pimedas ja teki all.
Eesti naiste käsipalliliiga finaal Mella vs Padise
Eesti naiste käsipalli meistrivõistlused kulmineerusid reedel Tallinnas Kristiine spordihallis toimunud finaaliga, kus Reval Sport Mella alistas 32:24 (17:10) Reval Sport Padise.
1182/Tallinna korvpallinaiskond tuli Eesti naiste korvpallimeistriks - šampanjaduši eest kaitses neid ainult auhinnakarikas.
Varese vs Elan Chalon
Prantsusmaa väikelinnas Chalon Sur Saone´is toimuva FIBA Europe Cupi nelja meeskonna finaalturniiril jõudis Kristjan Kanguri koduklubi Varese finaali, alistades võõrustaja Elan Chaloni 91:82 (48:53).
Vappu ööelu
Põhjanaabrid tähistavad volbriööd ehk vapput vabas õhus...
Volber korporatsioon Sakalas
... ja sama teevad ka tudengid Tartus. Tegemist on ikkagi tudengipäevade tähtsündmusega, kui kõikide korporatsioonide uksed on avatud kõigile, kes muul ajal näiteks soo ja/või rahvuse pärast ukselt tagasi saadetakse.
Eesti keele eksam. Gustav Adolfi gümnaasium
Emakeele eksamiga on selleks aastaks korras, ära tuleb teha kõigest kõik ülejäänud eksamid ja katsed.
Rüütelkonna hoone aprill 2016
Toompeal asuv Rüütel- konna hoone vuntsitakse üles 2018. aastaks, Eesti EL-i eesistumise ajaks. Maksma läheb see 5,3 miljonit eurot ja pärast Eesti eesistumist jääb maja riigi esindushooneks. „See on plaanitud avada ka külastajatele,” kinnitab riigikantselei kommunikatsioonijuht Kristiina Tiimus.