Üheks nendest enim arutelu kaasa toonud teemadest oli kindlasti erakooliseaduse muutmise küsimus. Esmaspäeval anti üle valitsusele, riigikogule ning haridusministeeriumile 75 kultuuri-ja ühiskonnaelu tegelase ühispöördumine seaduse muutmise vastu. Tugev vastasseis jäi ka pildile.
Kindlasti on pingeid tunda ka EOK uue juhi valimise protsessis. Tõnu Tõniste on kindlasti üks neist inimestest, kes oskab kevadpäikeses sillerdava merevee rahustavat mõju hinnata.
Tõnu Tõniste

Kevad on teadagi ka lindude rändeaeg. Üldiselt on rändlinnud tuntud oma veatute navigeerimisoskuste poolest. Seda ei saa aga paraku öelda Andres Puttingu kaamerasilma ette jäänud nepi kohta, kes valis pulmatantsuks ühe Tallinna kesklinna parkla.

Linnadžungli kevadisi toone ja kontraste õnnestus hästi tabada ka Hendrik Osulal

Kevad Tallinnas

Vanarahvas teab rääkida, et külmetusest hoidumiseks ei tohiks enne Jaanipäeva mättale maha istuda. Fotole jäädvustatud FC Flora mängija peas on arvatavasti palju raskemad mõtted kui vanarahvava tarkused. Premium liiga mängud ei ole valitseval meistril jaoks just kõige edukamalt läinud.

Jalgpall Tammeka vs Flora

Kevadist külmetust ei karda ka see idamaiseid võitluskunste harrastav härra. Huvitav kas ta ka teab, et juba järgmise aasta lõpus jookseb üle tema harjutusvälja hoopis Reidi tee?
Reidi tee asukoht

Ka need mehed tegelevad ühe Eestis küllaltki vähetuntud ja mehise spordialaga. Eesti ragbikoondis treenib targalt, kasutades ära kõiki käepäraseid vahendeid.
Rägbi treening

Ka korvpalliklubi TÜ/Rock on lugematul arvul tunde panustanud treeningutele. Seda valusam oli Balti liiga finaalturniiri kaotus BC Šiauliaile. Teise koha karikal pole aga iseenesest väga vigagi.

Rocki katastroofiline kolmas veerandaeg kinkis Balti liiga tiitli Šiauliaile
Delfi ja Päevalehe toimetuses lõppes töönädal aga suure online-intervjuuga. Lugejate küsimustele vastasid 5 võimul oleva valitsuskoalitsiooni ministrit. Nii mõnigi lugejate poolt esitatud küsimus nõudis rahvasaadikute põhjalikku süvenemist.
Ministrite online-intervjuu