Rauno Volmar: Kalev/Cramo korvpallimeeskond sai möödunud pühapäeval uskumatu võidu. Venemaa tippklubi Nižni Novgorod alistati koguni 34 punktiga! Nii võimsat Kalev/Cramot pole ammu nähtud, kui üldse.

Ilmar Saabas: Esmaspäeval saabusid Eestisse Hollandi kuningriigi jalaväe lahingumasinad, mida on kokku 14 ja mille järgnevatel aastatel saab oma käsutusse ka elukutseline Scoutspataljon.

Rauno Volmar: Esmaspäeval pühitseti Tallinna piiskoplikus toomkirikus jumalateenistusel piiskopiks ja seati Eesti evangeelse luterliku kiriku peapiiskopi ametisse Urmas Viilma.
Priit Simson: "Ükski tool pole Presidendile liiga suur". Toomas Hendrik Ilves tunneb ennast vabalt oodates auditooriumi ees debatti Euroopa Komisjoni esimese asepresidendi Frans Timmermansiga.

Andres Putting: Eesti Päevaleht kirjutas reedel, et Maardu rahvamaja juhina ligi viis tuhat eurot pistist võtnud Andrei Zarenkov töötab taas kultuurikeskuses, kuid mehe ametikohta ei avalikustata. Kui väljaanne käis olukorda kohapeal uurimas, kohkus mees ära ning üritas end muuhulgas ajakirjanike eest varjata.
Eero Vabamägi: Balti ja Beneluxi välisministrite kohtumine. Välisminister Keit Pentus-Rosimannus arutas Tallinnas kohtumisel Läti välisministri Edgars Rinkēvičsi, Belgia asepeaministri ja välis- ning euroministri Didier Reyndersi, Hollandi välisministri Bert Koendersi, Leedu välisministri Linas Linkevičiuse ning Luksemburgi välis- ja euroministri Jean Asselborniga võimalusi Euroopa Liidu konkurentsivõime tugevdamiseks ja Euroopa julgeolekustrateegiat ning Venemaa sõjalist agressiooni Ida-Ukrainas.